Tarieven


Tarieven per 1 januari 2024

Bekijk hier het overzicht van onze tarieven. Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Tarieven per 1 januari 2024

Bekijk hier het overzicht van onze tarieven. Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Fysiotherapie*
Screening, intake en onderzoek€ 64,00
Zitting fysiotherapie€ 48,50
Zitting manuele therapie€ 58,50
Toeslag zitting aan huis€ 35,00
Te laat afgemelde afspraak of niet nagekomen afspraak
(je dient je minimaal 24 uur van tevoren af te melden)
€ 37,50
Medische rapportage (30 min)€ 92,00
Verslag letselschade€ 96,50
Massagekijk hier

Prijzen zijn inclusief btw

* De vermelde tarieven gelden wanneer je niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Inschrijving / intake: eenmalig € 25,00

Ervaringen

Na mijn derde zwangerschap wilde ik zo snel mogelijk weer fit worden op een gezonde, gecontroleerde en gebalanceerde manier. Ik heb veel bekkenklachten gehad en mijn doel was om dat jaar weer op wintersport te kunnen, na 4 maanden. Ik ben gestart met 1 x per week trainen. Week voor week hebben we opgebouwd. Het prettige is dat je training direct aansluit bij de gewenste intensiteit, hetgeen je lichaam aan kan en de aandacht voor specifieke klachten naar aanleiding van de zwangerschap. Na het bereiken van mijn doel heb ik samen met mijn partner nog een lange tijd getraind met Sjors. Sjors is een zeer vakkundige therapeut waarbij wij prettig en veilig getraind hebben. We zijn beide inmiddels fit en klachtenvrij!

- Jet

Na een ongelukkige val tijdens een rondje op de racefiets – met een heupbreuk als gevolg – moest ik voor het eerst van mijn leven serieus revalideren. Het hele traject vanaf de operatie tot aan het moment dat ik weer pijnvrij kon sporten heb ik in een jaar tijd bij Sport Performance Center Gooi doorlopen. Alle lof voor de professionaliteit en de persoonlijke begeleiding van de fysiotherapeuten bij Sport Performance Center Gooi. Het was een intensief traject maar ik ben ontzettend tevreden met waar ik nu sta. Zonder de fysiotherapeuten van Sport Performance Center Gooi was me dat niet in die tijd gelukt.

- Thijs

Vijf jaar geleden alweer kwam ik bij Sport Performance Center Gooi terecht omdat ik mijn hoofd nog nauwelijks kon bewegen. De fysiotherapeut heeft de boel weer losgekregen. Daarna ben ik gebleven om niet alleen mijn nek maar ook mijn lijf in conditie te houden. Nu zit ik in een groepje van vijf mensen. Iedereen heeft een eigen programma en we worden bijgestaan door een fijne trainer voor vragen en oefeningen. Ik ben blij nog steeds onder een goede begeleiding te staan. En mijn nek? Die beweeg ik zonder problemen.

- Greet

Word jij ook lid van Sport Performance Center Gooi?

Wil jij ook graag aan de slag met Personal Training of een blessure, of wil je eerst je uithoudingsvermogen testen?