Over Sport Performance Center Gooi


Hallo!

Kwalitatief bewegen is een belangrijke voorwaarde voor zowel het herstel na een blessure als preventie van klachten in je lichaam. Sport Performance Center Gooi helpt sporters van alle niveaus hun prestaties te verbeteren.

Over Sport Performance Center Gooi

Kwalitatief bewegen is een belangrijke voorwaarde voor zowel het herstel na een blessure als preventie van klachten in je lichaam. Sport Performance Center Gooi helpt sporters van alle niveaus hun prestaties te verbeteren.

Mogelijkheden bij Sport Performance Center Gooi

Sport Performance Center Gooi biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en gezondheid, zoals:

  • Personal Training
  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Test- en meettrajecten
  • Performance Center
  • Podologie

Blessureherstel en revalidatie

Als sporter kun je te maken krijgen met blessures of zelfs volledig uitvallen. Een goed herstel van je lichaam is essentieel om het sporten weer op te kunnen pakken. Dit is een van de speerpunten waar Sport Performance Center Gooi veel ervaring en kennis voor in huis heeft. De fysiotherapeuten van Sport Performance Center Gooi helpen daarom sporters van alle niveaus om te revalideren en blessures weer te herstellen.

Waarom sporten bij Sport Performance Center Gooi?

  • Sport Performance Center Gooi heeft verschillende kennisverdiepingen binnen de fysio op de praktijk. De fysiotherapeuten kunnen zo op meerdere vlakken hulp bieden. Hierbij kijken we ook naar blessurepreventie in de toekomst.
  • We hebben sportvelden tot onze beschikking voor de eindfase van de behandeling: return to sport. Dit combineren we met test- en meettrajecten tijdens chronische trajecten om de revalidatie in goede banen te leiden.
  • Specifieke sport performance-trainingen om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren.
  • Personal training gecombineerd met fysiotherapie voor optimale doorstroming en overdrachten tussen personal training fysio’s (tweeledig).

Meld jezelf aan bij Sport Performance Center Gooi

Je hoeft niet bij ons te trainen om gebruik te maken van de overige diensten. Je kunt ook alleen een sporttest afnemen of alleen onder behandeling komen bij een van onze professionals. Alle diensten zijn los van elkaar te boeken. Ons cliënt volgsysteem zorgt voor een continue en gedegen communicatie tussen de professionals zodat je gezondheids- of trainingsdoel vanuit meerdere perspectieven wordt bekeken en je daadwerkelijk resultaat boekt.

Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken!

Ervaringen

Na mijn derde zwangerschap wilde ik zo snel mogelijk weer fit worden op een gezonde, gecontroleerde en gebalanceerde manier. Ik heb veel bekkenklachten gehad en mijn doel was om dat jaar weer op wintersport te kunnen, na 4 maanden. Ik ben gestart met 1 x per week trainen. Week voor week hebben we opgebouwd. Het prettige is dat je training direct aansluit bij de gewenste intensiteit, hetgeen je lichaam aan kan en de aandacht voor specifieke klachten naar aanleiding van de zwangerschap. Na het bereiken van mijn doel heb ik samen met mijn partner nog een lange tijd getraind met Sjors. Sjors is een zeer vakkundige therapeut waarbij wij prettig en veilig getraind hebben. We zijn beide inmiddels fit en klachtenvrij!

- Jet

Na een ongelukkige val tijdens een rondje op de racefiets – met een heupbreuk als gevolg – moest ik voor het eerst van mijn leven serieus revalideren. Het hele traject vanaf de operatie tot aan het moment dat ik weer pijnvrij kon sporten heb ik in een jaar tijd bij Sport Performance Center Gooi doorlopen. Alle lof voor de professionaliteit en de persoonlijke begeleiding van de fysiotherapeuten bij Sport Performance Center Gooi. Het was een intensief traject maar ik ben ontzettend tevreden met waar ik nu sta. Zonder de fysiotherapeuten van Sport Performance Center Gooi was me dat niet in die tijd gelukt.

- Thijs

Vijf jaar geleden alweer kwam ik bij Sport Performance Center Gooi terecht omdat ik mijn hoofd nog nauwelijks kon bewegen. De fysiotherapeut heeft de boel weer losgekregen. Daarna ben ik gebleven om niet alleen mijn nek maar ook mijn lijf in conditie te houden. Nu zit ik in een groepje van vijf mensen. Iedereen heeft een eigen programma en we worden bijgestaan door een fijne trainer voor vragen en oefeningen. Ik ben blij nog steeds onder een goede begeleiding te staan. En mijn nek? Die beweeg ik zonder problemen.

- Greet

Word jij ook lid van Sport Performance Center Gooi?

Wil jij ook graag aan de slag met Personal Training of een blessure, of wil je eerst je uithoudingsvermogen testen?