Ons team


Ons team

Hier stellen we ons team aan je voor:

Edwin Meijjer
Personal trainer

Mijn naam is Edwin Meijjer en sport en bewegen spelen mijn hele leven al een belangrijke rol.
Zodoende heb ik destijds gekozen voor de Academie voor Lichamelijke Oefening en heb ik daarna aan de EFAA de opleiding tot personal trainer gevolgd.
Naar mijn mening is een gezond en evenwichtig lichaam de basis van een gezond en evenwichtig leven.
Je hebt maar één lichaam dus daar dien je dan ook zo goed mogelijk voor te zorgen.

Katie Stumpel
Manager

Mijn naam is Katie Stumpel. Sinds 2014 werkzaam als manager bij Sport Performance Center Gooi. Dat betekent dat ik vooral achter de schermen ervoor probeer te zorgen dat alles soepel verloopt. Van administratie en planning tot een goed gesprek met een kop koffie, je kunt eigenlijk voor alles bij mij terecht. Maar mijn belangrijkste missie: om het iedereen naar z’n zin te maken!

Joachim Hulscher
Fysiotherapeut

Mijn naam is Joachim Hulscher, 27 jaar. In Juli 2018 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Sinds Augustus 2019 ben ik werkzaam bij Sport Performance Center Gooi als Fysiotherapeut. Ik ben werkzaam op zowel de locatie Blaricum als op de locatie Laren. Ik vind het de ideale combinatie om op beide locaties te werken, zodat ik de sporters zowel in de zaal als op het veld kan begeleiden bij het herstel. Op de Larensche Mixed Hockeyclub werk ik ook als fysiotherapeut van de Dames 1. Hierin begeleid ik de dames gedurende het hockeyseizoen op het gebied van fysiotherapie, maar ook op het gebied van de fysieke ontwikkeling. Het is ontzettend mooi om deel uit te maken van een teamproces en het belicht weer hele andere fysiotherapeutische aspecten als wanneer ik alleen in de praktijk zou werken.

Evelien Leijgraaff
Fysiotherapeut

Ik ben Evelien ben in 2011 afgestudeerd aan de HU en sinds 2013 werkzaam voor Sport Performance Center Gooi.

Door mijn affiniteit met sport zoals voetbal, hardlopen en wielrennen ben ik mij gaan specialiseren in sportblessures. Mede doordat ik mijn kruisband scheurde ben ik mij meer gaan specialiseren in knieblessures, en kun je bij mij terecht voor de knierevalidaties. 

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor Dry Needling en echografie.

Tess Reints
Fysiotherapeut

Mijn naam is Tess Reints, en mijn specialisatie ligt met name op het gebied van sportgerelateerde klachten aan de onderste extremiteiten.

Cliënten kunnen bij mij terecht voor diverse aandoeningen en blessures gerelateerd aan sportactiviteiten, zoals spierblessures, peesproblemen, gewrichtspijn, en andere klachten aan de knieën, enkels en voeten.

Het mooiste aan mijn specialisatie is dat ik mensen kan helpen om hun liefde voor sport en beweging te behouden, zelfs als ze met blessures of lichamelijke uitdagingen te maken krijgen.

Mats Quant
Personal Trainer

Cliënten kunnen bij mij terecht voor een breed scala aan doelen, zoals gewichtsbeheersing, kracht- en conditietraining, functionele training, sportgerichte training, revalidatietraining, core- en balanstraining.

Mijn doel als personal trainer is om klanten te helpen hun doelen te bereiken met leuke, zinvolle trainingen.

Ervaringen

Na mijn derde zwangerschap wilde ik zo snel mogelijk weer fit worden op een gezonde, gecontroleerde en gebalanceerde manier. Ik heb veel bekkenklachten gehad en mijn doel was om dat jaar weer op wintersport te kunnen, na 4 maanden. Ik ben gestart met 1 x per week trainen. Week voor week hebben we opgebouwd. Het prettige is dat je training direct aansluit bij de gewenste intensiteit, hetgeen je lichaam aan kan en de aandacht voor specifieke klachten naar aanleiding van de zwangerschap. Na het bereiken van mijn doel heb ik samen met mijn partner nog een lange tijd getraind met Sjors. Sjors is een zeer vakkundige therapeut waarbij wij prettig en veilig getraind hebben. We zijn beide inmiddels fit en klachtenvrij!

- Jet

Na een ongelukkige val tijdens een rondje op de racefiets – met een heupbreuk als gevolg – moest ik voor het eerst van mijn leven serieus revalideren. Het hele traject vanaf de operatie tot aan het moment dat ik weer pijnvrij kon sporten heb ik in een jaar tijd bij Sport Performance Center Gooi doorlopen. Alle lof voor de professionaliteit en de persoonlijke begeleiding van de fysiotherapeuten bij Sport Performance Center Gooi. Het was een intensief traject maar ik ben ontzettend tevreden met waar ik nu sta. Zonder de fysiotherapeuten van Sport Performance Center Gooi was me dat niet in die tijd gelukt.

- Thijs

Vijf jaar geleden alweer kwam ik bij Sport Performance Center Gooi terecht omdat ik mijn hoofd nog nauwelijks kon bewegen. De fysiotherapeut heeft de boel weer losgekregen. Daarna ben ik gebleven om niet alleen mijn nek maar ook mijn lijf in conditie te houden. Nu zit ik in een groepje van vijf mensen. Iedereen heeft een eigen programma en we worden bijgestaan door een fijne trainer voor vragen en oefeningen. Ik ben blij nog steeds onder een goede begeleiding te staan. En mijn nek? Die beweeg ik zonder problemen.

- Greet

Word jij ook lid van Sport Performance Center Gooi?

Wil jij ook graag aan de slag met Personal Training of een blessure, of wil je eerst je uithoudingsvermogen testen?