Gratis beweegscan (ter waarde van 45 euro)

Gratis beweegscan (ter waarde van 45 euro)

BLOG | 26 januari 2023

Wil je starten met SPORTEN? Start goed en maak een afspraak voor een GRATIS bewegingsscan (ter waarde van 45 euro). Na de test ontvang je van ons een sportadvies, een online trainingsprogramma en voedingstips. Bel of mail nu! 035 8873583 of info@sportbank.nu

beweegscan

Met de bewegingsscan testen wij:


Lees ook

Uitnodiging voor de open dag

Om de opening van onze nieuwe locatie te vieren, nodigen we je van harte uit voor onze open dag op zaterdag 22 juni!

Lees verder

Verhuizing, open dag en meer

Op 14 juni is het eindelijk zover: we kunnen officieel verhuizen naar onze nieuwe locatie.

Lees verder

Nieuwe foto’s verbouwing

Het is inmiddels half april, en de verbouwing op onze nieuwe locatie is weer een stuk verder gevorderd. Bekijk de foto’s!

Lees verder

Verbouwing vordert gestaag

Onze verbouwing op de nieuwe locatie vordert gestaag. Per 15 juni kunnen wij iedereen verwelkomen op deze nieuwe fantastische locatie!

Lees verder

Massage bij Sport Performance Center Gooi

Ook voor sport- en ontspanningsmassages kun je terecht bij Sport Performance Center Gooi. Hiervoor werken we samen met Joviene Lourens, een professionele masseur.

Lees verder

‘November – Bring a Friend’-actie

Bij Sport Performance Center Gooi willen we jullie uitnodigen om samen met een vriend(in) te komen en deel te nemen aan onze ‘Bring a Friend’-actie gedurende de hele maand november.

Lees verder

Back in shape voor deze lente!

Train 6 weken lang 2 keer per week onder begeleiding in een kleine groep.

Lees verder

Small Group Training – Kracht en Conditieles

Bij deze training staat sterker en fitter worden centraal. Dit doen we door het trainen van kracht, snelheid en conditie. Een hoge intensiteit training, afwisselend met gerichte krachtoefeningen geschikt voor elk niveau.

Lees verder

SkiFit

Ons Ski-Fit programma start weer in november, schrijf je op tijd in VOL=VOL

Lees verder

Ervaringen

Na mijn derde zwangerschap wilde ik zo snel mogelijk weer fit worden op een gezonde, gecontroleerde en gebalanceerde manier. Ik heb veel bekkenklachten gehad en mijn doel was om dat jaar weer op wintersport te kunnen, na 4 maanden. Ik ben gestart met 1 x per week trainen. Week voor week hebben we opgebouwd. Het prettige is dat je training direct aansluit bij de gewenste intensiteit, hetgeen je lichaam aan kan en de aandacht voor specifieke klachten naar aanleiding van de zwangerschap. Na het bereiken van mijn doel heb ik samen met mijn partner nog een lange tijd getraind met Sjors. Sjors is een zeer vakkundige therapeut waarbij wij prettig en veilig getraind hebben. We zijn beide inmiddels fit en klachtenvrij!

- Jet

Na een ongelukkige val tijdens een rondje op de racefiets – met een heupbreuk als gevolg – moest ik voor het eerst van mijn leven serieus revalideren. Het hele traject vanaf de operatie tot aan het moment dat ik weer pijnvrij kon sporten heb ik in een jaar tijd bij Sport Performance Center Gooi doorlopen. Alle lof voor de professionaliteit en de persoonlijke begeleiding van de fysiotherapeuten bij Sport Performance Center Gooi. Het was een intensief traject maar ik ben ontzettend tevreden met waar ik nu sta. Zonder de fysiotherapeuten van Sport Performance Center Gooi was me dat niet in die tijd gelukt.

- Thijs

Vijf jaar geleden alweer kwam ik bij Sport Performance Center Gooi terecht omdat ik mijn hoofd nog nauwelijks kon bewegen. De fysiotherapeut heeft de boel weer losgekregen. Daarna ben ik gebleven om niet alleen mijn nek maar ook mijn lijf in conditie te houden. Nu zit ik in een groepje van vijf mensen. Iedereen heeft een eigen programma en we worden bijgestaan door een fijne trainer voor vragen en oefeningen. Ik ben blij nog steeds onder een goede begeleiding te staan. En mijn nek? Die beweeg ik zonder problemen.

- Greet

Word jij ook lid van Sport Performance Center Gooi?

Wil jij ook graag aan de slag met Personal Training of een blessure, of wil je eerst je uithoudingsvermogen testen?